Vibracioni trening i ulepšavanje

Trening na Power Plate® spravi nudi brojne benefite koji omogućavaju brzo i lako dostizanje fitnes ciljeva. Vibracioni trening je takođe veoma popularan među slavnim ličnostima i top modelima kao odlično sredstvo za održavanje i unapređenje izgleda.

Dodatne informacije

Power Plate trening u službi održavanja dobrog izgleda i njegovog unapređenja

Power Plate veliku primenu ima među pripadnicima modne industrije (ženskim i muškim  modelima i manekenima) jer za veoma kratko vremena pozitivno utiču na formu i treningom na Power Plate-u mogu zameniti mnoge treninge ali i razne tretmane.

Anticelulit program uz Power Plate
podrazumeva  redovno vežbanje i masažu od 50 Hz (vibracija) u sekundi.

Pri tom se kod masaže akcenat stavlja na predeo struka, zadnjice i bedara, što znatno poboljšavamo cirkulaciju u toj regiji, razmenu materija, i čuva limfni sistem.
Imajući u vidu da je u tom delu tela obično narušena razmena materija i pod kožom se stvaraju sićušni čvorovi, dolazi do prekida snabdevanju krvlju i prekida oticanja limfe, a koža podseća na narandžinu koru. Zastoj krvi u podkožnom tkivu je već liposkleroza koju je nemoguće izlečiti anticelulit kremama.

Zbog toga kombinacija vibracionog treninga i masaže na Power Plate-u  daju najbolje rezultate. 

Više o anticelulit programu  možete pročitati na stranici: Power Plate-anticelulit


Podmlađivanje i unapređenje izgleda uz vibracioni trening

Power Plate mašina obezbeđuje jednostavno rešenje za sprečavanje gubitka mišićne mase, gustine kostiju i naboranosti kože uzrokovanih starenjem. Vibracioni trening pre svega izaziva povećano lučenje hormona serotonina poznatog kao hormon sreće koji podmlađuje organizam a naročito centralni nervni sistem.
Trening na Power Plate-u pozitivno utiče na mišićnu snagu, povećava fleksibilnost i amplitude pokreta i stimuliše produkciju kolagena čineći kožu čvršćom i lepšom.

Takođe, treningom na Power Plate-u na prirodan način dolazi do povećanja nivoa hormona rasta do 460% tokom i posle treninga.

Hormon rasta je poznat i kao hormon mladosti i zaslužan je za mladalački izgled tako što pozitivno utiče na smanjenje bora i oštećenja kože, na elatičnost kože kojoj daje mladalački izgled, na gustinu kose i njen kvalitet, pruža bolji san, smanjuje stres, sagoreva masti tj. izaziva mobilizaciju (oslobađanje) masnih kiselina iz masnog tkiva…

Power Plate ima značajnu primenu kod muških modela i manekena.

Primer treninga muškog super modela Maximiliano Patane-a pogledajte na stranici: FTV trening

Pročitajte o primenama vibracionog treninga u:

profesionalnom  sportu

rehabilitaciji

Sve pakete i programe treninga možete pogledati na stranicama:

Paketi

Programi

Pogodnosti i popuste pogledajte na stranici: Pogodnosti u Studiu Plate


Studio Plate
Dubljanska 25,  Vračar
011/36-11-949
065/291-00-22
info@personalnitreneri.rs