Most na Power Plate-u / trening za zadnjicu

Saznajte za najbolju vežbu za zadnju ložu i zadnjicu. -- Individualni treninzi na Power Plate-u sa ličnim trenerom u Studiju Plate. -- Zakažite vaš probni besplatni trening preko tel. 011-3611-949 ili 065-291-00-22 --- Studio Plate, Vračar, Dubljanska 25

Dodatne informacije

Odlična vežba za zadnjicu (gluteus) i zadnju ložu (biceps femoris). Vežba se može izvoditi sa obe noge na Power Plate-u (kao na slici ispod), a naprednija varijanta ove vežbe je sa jednom nogom na platformi (kao na slici iznad).

najbolja vezba za zadnjicu - power plate beograd

Vežbe se uglavnom izvode na visokim amplitudama (HIGH), osim ako nije u pitanju zagrevanje koje se izvodi na niskim amplutudama (LOW). Broj vibracija (Hz) u sekundi je u opsegu od 30-40, vreme vežbe je od 30-45 sekundi.

Samo održavanje ovog položaja (statička kontrakcija) na Power Plate-u aktivira mišiće pomenute regije znatno više nego izvođenjem iste vežbe u parteru ili uz pomoć nekog uzvišenje. Ova vežba može da se izvodi i uz pokret (dinamična kontrakcija), ili kombinacijom statičkih i dinamičnih kontrakcija.

Pogledajte neke od vežbi iz paketa „Leg Fit“  :

Najbolja vežba za noge ( kvadriceps)…

Iskorak na Power Plate-u..

Trening za zadnjicu (ekstenzija kuka)

Leg Fit program je kombinacija izometrijskih, koncentričnih i ekcentričnih kontrakcija uz varijacije u amplitudi i broju vibracija u zavisnosti od spremnosti. Najveći deo treniga se naravno sastoji od vežbi koje imaju za cilj poboljšanje tonusa nogu, učvršćivanje zadnjice i generalno bolju formu donje polovine tela.

Više o programu pogledajte na stranici: Leg Fit program

Zakažite Vaš besplatni probni trening preko telefona: 011-3611-949 i 065-291-0022

Više o personalnim treninzima pročitajte na stranici: Power Plate trening sa ličnim trenerom

Studio Plate, Vračar Dubljanska 25