Torzo Fit

Namenjen je podjenako muškarcima i ženama. Cilj programa je jačanje grudnih kao i mišića leđa, ruku i stomaka. Pored privlačnijeg izgleda torzoa i vidnog ojačanja mišića, poboljšaćete držanje tela i umanjiti bolove u leđima prouzrokovane dugim i nepravilnim sedenjem.

Dodatne informacije

TORZO FIT program ima za cilj jačanje grudnih kao i mišića leđa, ruku i stomaka.
Na primer : za jačanje grudnih misića rade se razne vrste sklekova koje imaju za cilj da pogode grudne misiće iz što više uglova.

Za početnike su sasvim dovoljne i vibracije niskih amplituda, da bi shvatili koliko su vežbe za grudne mišiće superirnije od vežbi koje bi radili u teretani. Vrlo brzo će bendž pres postati prošlost.

Za leđne i mišiće prednjeg dela nadlaktice (biceps) se uglavnom koriste Power Plate trake, sa kojima ćete već posle jedne serije imati utisak da ste uradili 10 serija zgibova na vratilu.

Za mišiće zadnjeg dela nadlaktice tj. popularnog tricepsa u dosadašnjoj praksi se pokazalo da su najbolje vežbe kada je vezbač u dirktnom kontaktu sa platformom tj. razne vrste propadanja.

Za lep izgled mišića tricepsa zainteresovani su podjenako pripadnici oba pola, a buduci da treneri naseg studia znaju da je misić triceps sastoji iz tri glave tj. pripoja ( otuda i ime tri-ceps) iz tog razloga koncipiramo torzo fit program tako da ovaj mišić bude kompletno obuhvaćen.

Vežbe se za početnike izvode po 30 sekundi na niskim amplitudama i brojem vibracija od 30 do 35, dok se iskusnijim vežbačima moze povećati amplituda i broj vibracija kao i vreme izvodjenja vežbe.

Važan deo programa Torzo fit čine i vežbe za ramena, tu na scenu opet stupaju Power Plate trake kojima efikasno prenose vibracije na ramena, i za razliku od običnog treninga u teretani, na Power Plate-u možemo potpuno izolovati svaki deo ramenog mišića (Deltoideusa) pa se tako vežbama za prednji , srednji i zadnji deo ramena dobija najefikasniji mogući trening za ramena bez „pomaganja“ ostalih mišićnih grupa koje smanjuju efikasnost vežbe za ramena.

Takodje sastavni deo programa Torzo Fit čine i vezbe za donji deo ledja i stomak, koje će maksimalno popraviti vaše držanje i učvrstiti ove veoma važne mišiće.

Predstavjlamo Vam neke od vežbi iz programa Torzo Fit  (klik na na neki od linkova ispod):

najbolja vežba za grudne mišiće – sklek na Power Plate-u…

najbolja vežba za triceps – propadanje

najbolja vežba za bocne trbusnjake

najbolja vežba za biceps

najbolja vežba za mišiće leđa

najbolja vežba za trbušnjake…

Cenovnik i program

Pojedinačni treninzi:

cena: 10 evra / trening

– individualni rad sa trenerom

Torzo Fit program:

– cena: 100 evra  = 12 treninga 

Studio Plate Vas nagrađuje za redovno treniranje i poklanja Vam 3 treninga  ukoliko paket od 12 treninga iskoristite za 30 dana (računajući od dana prvog treninga).

 Cena mesečnog paketa  (30 dana): 120 evra  – neograničen broj treninga

**PROMO CENA mesečnog paketa  (30 dana) neograničen broj treninga : 90 evra

– individualni rad sa trenerom

Saznajte koje još pogodnosti možete ostvariti uplaćivanjem paketa od 16 i više treninga: Power Plate popusti

Studio Plate Vam nudi mogućnost plaćanja iz dva dela.

Zakažite Vaš besplatni probni trening preko telefona: 011-3611-949 i 065-291-0022 ili mejla: info@fitnes-beograd.com

Radno vreme Studija Plate


Studio Plate
Dubljanska 25, Vračar
011/36-11-949
065/291-00-22