Trening + pravilna ishrana = Slim program

Slim Fit+ programu Studiu Plate se sastoji od: -- 12 individualnih treninga na Power Plate-u sa ličnim trenerom -- Pregleda i izrade individualnog plana ishrane od strane nutricioniste.

Dodatne informacije

Studio Plate Vam predstavlja Slim program.

Slim program podrazumeva intervalne kardio treninge na Power Plate-u sa sertifikovanim ličnim trenerom, pregled i izradu individualnog plana ishrane od strane nutricioniste.
Poznato je da su u borbi sa viškom kilograma podjenako bitni trening i pravilna ishrana.

Većina ljudi mesecima, čak i godinama,bezuspešno pokušava da smanji procenat masnog tkiva, pri tome praveći greške u vezi sa treningom ili ishranom, a neretko i u oba slučaja.

Najčešce greške u vezi sa treningom su :

– Prejak i preobiman trening koji za rezultat ima premor, pad imuniteta, povećano lučenje hormona stresa kortizola (koji je jedan od krivaca odgovornih za gomilanje masnog tkiva) i na kraju često i odustajenje od treninga i demotivaciju.

– Nedovoljan intezitet treninga.

– Trening koji je neprilagođen pojedincu.

Greške u vezi sa ishranom:

– Restriktivne dijete koje samo u početku rezultiraju gubitkom kilograma (uglavnom vode i mišića), a kasnije se metabolizam značajno usporava, uz istovremeno vračanje kilograma, često i preko prvobitne kilaže.

– Loš odabir namirnica, mnogo skrivenih šećera, loših ugljenih hirata i masti u ishrani, a da osoba toga nije ni svesna.

– Neprilagođene ishrana, tj. ishrana koja nikako ne odgovara toj osobi. 

Prvi deo programa Slim Fit+ čini intervalni trening na Power Plate-u i  se odvija uz ličnog trenera koji unapred planira Vaš trening i prilagođava ga Vama. Program čine inetrvali visokog inteziteta u kombinaciji sa vežbama nešto manjeg inteziteta.

Vežbama visokog intenziteta znatno utičemo na ubrzanje metabolizma i on ostaje visok čak 24 sata nakon vežbanja, dok vežbama manjeg inteziteta postižemo da se kao izvor energije za rad koriste masti koje se mobilišu direktno iz masnih naslaga, koje i predstavljuju „problem“.
Naš profesionalni trener je pored vas od početka do kraja svakog treninga i vrši sprovođenje treninga, kao i kontrolisanje i nadgledanje izvodenja vežbi.

Drugi deo programa se sastoji od pregleda  nutricioniste, nakon čega sledi izrada programa ishrane koji je maksimalno prilagođen praktičnim mogućnostima korisnika tj. usklađuje se sa njegovim privatnim i poslovnim obavezama i mogućnostima.

HIIT

Slim Fit program je u suštini kardio HIIT (high intensity interval training) trening na Power Plate-u koji ima za cilj ubrzanje metebolizma i redukciju masnog tkiva.

U okviru programa se izvode i vežbe kojima se poboljšava tonus mišića.

Više o treningu možete pročitati ovde.

  Slim program i usluge nutricioniste:

-12 individualnih treninga na Power Plate-u sa ličnim trenerom

Pregled od strane nutricioniste

-Izrada individualnog plana ishrane od strane nutricioniste

Zakažite Vaš besplatni probni trening preko telefona: 011- 36 11 -949 i 065 -291- 00 22 ili mejla: info@studioplate.com

power plate popusti beograd  

Studio Plate
Dubljanska 25, Vračar
011/36-11-949
065/291-00-22
info@studioplate.com