Primena vibracionog treninga u rekreaciji

Trening na Power Plate® spravi nudi brojne benefite koji omogućavaju brzo i lako dostizanje fitnes ciljeva. Vibracioni trening je takođe veoma popularan među slavnim ličnostima i top modelima kao odlično sredstvo za održavanje i unapređenje izgleda.

Dodatne informacije

Primena vibracionog treninga u rekreativnom sportu

Treningom na Power Plate-u postižemo čitav niz prednosti, od momentalnog poboljšanja cirkulacije do raznih drugih merljivih koristi, uključujući povećanje mišićne snage i fleksibilnosti, bolju pokretljivost, jačanje dubokih mišića i stabilizatora tela, a da pri tom u potpunosti izostaje negativno dejstvo na zglobove i ligamente (što je moguće tokom konvencionlnih treninga) i uobičajeni osećaj iscrpljenosti nakon vežbanja.

To se postiže kombinovanjem istezanja na Power Plate-u, sportske, relaks i drugih vrsta masaže koje se mogu sprovoditi na Power Plate-u, što zajedno dovodi do bržeg oporavka i regeneracije.

Pored svih prednosti vibracionog treninga u odnosu na klasičan, iz načeg iskustva navešćemo tri vodeće prednosti zbog kojih su se naši  korisnici odlučili za  treninge u Studiju Plate:

1. Maksimalna ušteda vremena uz vibracioni trening

Power Plate mašine su izvanredna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge tri ili više puta nedeljno.

Tome doprinosi činjenica da Vam je za trening u teretani potrebno 1h do 1:30 min., 15 min. za istezanje i minimum 30 min. za masažu, što je ukupno 2h.

Dok vam na Power Plate-u za trening, istezanje i masažu treba samo 30 minuta, efekti su neuporedivo bolji, a pri tom dobijate celu listu prednosti kojih nema prilikom odabira tradicionalnog načina vežbanja.

 U Studiju Plate Vam je potrebno samo 30 minuta za:

Vibracioni trening na Power Plate-u (jača mišiće, poboljšava tonus mišića, ubrzava gubitak masnih naslaga),

– Istezanja uz vibracije (istezanje na Power plate-u poboljšava fleksibilnost mišića koji dobijaju privlačan vretenast izgled),

Vibraciona masaža na Power Plate-u (opusta mišiće, ublažava posledice stresa, pomaže uklanjanju celulita i eliminaciji mlečne kiseline iz mišića, sprecava upale mišića) – masaža na kraju treninga je po izboru : anticelulit ili relaks!

Ukratko, postižete neuporedivo bolje rezultate za znatno kraći period, ne samo poredeći pojedinačne treninge, već i na nedeljnom i mesečnom nivou.

2. Veliki izbor programa treninga u Studiju Plate

Još jedna prednost je što se na Power Plate-u mogu raditi sve vrste treninga, kao na primer:

kružni trening svih mišićnih partijalink

kardio treninglink

intezivniji trening, ukolio je cilj redukovanje težinelink

postporođajni program treningalink

trening sportistalink

Zatim, ukoliko je cilj posebno staviti akcenat na određeni deo tela:

intezivniji trening gornjeg dela telalink

ili ukoliko je cilj poboljšati donji deolink

Na jednoj spravi i na jednom mestu možemo raditi sve vrste treninga, istezanje i masažu (koju svi naši članovi obožavaju).

3. Trening sa ličnim trenerom u Studiju Plate

Svi treninzi u Studiju Plate su individualni i uz ličnog trenera.

Na taj način trener može potpuno da se posveti jednom vežbaču, za razliku od vežbanja u paru ili u grupi od više vežbača gde je nemoguće kvalitetno voditi trening.

Zbog toga individualni treninzi sa ličnim trenerom dobijaju sve veću važnost iz dana u dan.

Naš trener je pored Vas od početka do kraja svakog treninga. On vrši programiranje i sprovođenje treninga, kao i kontrolisanje i nadgledanje izvođenja vežbi.

Osim toga, savetuje Vas oko pravilne ishrane i odabira načina ishrane koji bi bio adekvatan za Vas, Vaše potrebe i ciljeve.

Pročitajte o primenama vibracionog treninga u:

profesionalnom  sportu

rehabilitaciji

Sve pakete i programe treninga možete pogledati na stranicama:

Paketi

Programi

Pogodnosti i popuste pogledajte na stranici: Pogodnosti u Studiu Plate