Power Plate trening za stomak

Studio Plate Vam predstavlja veoma efikasnu vežbu za trbušne mišiće. Zakažite Vaš Power Plate probni besplatni trening: tel. 011-3611-949 ili 065-291-00-22

Dodatne informacije

Trbušnjaci na Power Plate-u su sjajna vežba jačanja pre svega trbušnih mišića ali  takođe pospešuje razvoj mišića koji okružuju kičmeni stub i kukove.

Vežba se izvodi u sedećem položaju, sa blago nagnutim gornjim delom tela unazanad i sa podignutim nogama koje su savijene u zglobu kolena pod određenim uglom.

Ruke su smeštene iza glave ili vrata, preko grudi ili su ispružene paralelno sa telom.

Položaj gornjeg dela tela i visina podizanja nogu kao i ugao pod kojim će biti savijene određuje trener, uklučujući u obzir trenutnu formu  ili eventualnu istoriju povreda.

Trbušnjaci na Power Plate-u se mogu izvoditi sa punom amplitudom pokreta, sa skraćenom amlitudom pokreta (polutrbušnjaci) ili bez pokreta (statični).

Statične trbušnake izvode uglavnom početnici tj. osobe koje ranije nisu vežbale na Power Plate-u, zatim  osobe koje su imale neku povredu leđa i  žene posle porođaja u sklopu postporođajnog programa treninga.

*Vežba  kod početnika traje 30 sekundi pri opterećenju od 30 Hz pri  niskoj ( Low ) amplitudi.

*Iskusniji vežbači mogu vežbu izvoditi ( ukoliko trener proceni) pri opterećenju od 35 do 40 Hz na visokoj(High) amplitudi u vremenskom intervalu od 30 do 45 sekundi.

Iskusniji vežbači ako trener odredi  trbušnjake mogu raditi i sa opterećenjem u vidu medicinke,  sa pokretima gornjeg dela u stranu i sl.

Mnogo ljudi radi mnogo trbušnjaka svaki dan u pokušaju da dobije savršene mišiće, ali vežbe abdomena moraju biti kombinovane sa kardiovaskularnim vežbama.

Na primer: inetervalni kardio trening koji utiče na smanjenje masnog tkiva.

Manji procenat telesne masti dozvoljava stomačnim mišićima da budu vidljivi.

Takođe i ishrana mora biti prilagođena kako bi rezultati bili maksimalni.

Više o primeni intervalnog kardio treninga na Power Plate-u možete da saznate na stranici: Slim Fit i Slim Fit+

Više o pravilnoj ishrani možete pročitati na stranici:  Zdrava ishrana 

 Za sve potrebne informacije kontaktirajte nas preko :

info@fitnes-beograd.com

tel. – 011/3611-949 ili 065-291-0022
Power Plate studio, Beograd, Vračar, Dubljanska 25