Power Plate sprave / modeli

Power Plate® je sprava za vežbanje, istezanje i masažu vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. --- Studio Plate --- Deligradska 1, Slavija -- tel. – 011/3611-949

Dodatne informacije

Power Plate  proizvodi čine Acceleration Training  vežbanje dostupno svima koji žele kompletan trening za celo telo uz manji utrošak vremena bilo u kućnim ili u komercijalnim uslovima. Za Vaše fitness, wellness i uopšte potrebe održavanja zdravlja, Power Plate proizvodi pružaju revolucionarno, manje stresno rešenje, prilagodljivo Vašim individualnim ciljevima. Pored stotine sporstkih i medicinskih profesionalaca u svetu, Power Plate  proizvode sada možete koristiti i Vi.


 

Power Plate® pro5 AIRdaptive™ model ističe se najboljom sposobnošću prilagođavanja Vašim potrebama, sa kapacitetom od dodatnih 45kg nosivosti i tri nivoa setovanja vazdušnih jastuka koji se prilagodjavaju prema težini korisnika.

Saznajte više… 

Uz pro5 AIRdaptive™ model, Power Plate® pro5™ mašina poseduje veći broj nivoa podešavanja, kao i veću površinu vibirirajuće platforme.

Saznajte više… 

Elegantan dizajn, jednostavna setovanja za upotrebu i daljinski upravljač, čine da se Power Plate® my5™ skladno uklopi u Vaš dom ili privatnu kancelariju.

Saznajte više… 

 

Power Plate® my3™ model najprikladniji je i najekonomičniji način da Acceleration Training™ imate u kući ili stanu, bez obzira na njihovu veličinu.

Saznajte više… 

 

 

Power Plate noviteti :

 

  Pro6 Power Plate® pro6™ sa proMOTION™ tehnologijom najnovije je tehnološko dostignuće Power Plate-a, ali za razliku od modela Pro5,  model Pro6  ima nešto slabiji frekventi opseg: od 25 do 40Hz.   Power Plate pro6™ u sebi ima integrisane Vectran kablove (proMOTION™) koji pružaju otpor i na optimalan način prenose vibracije na gornju muskulaturu (vrat, ramena, grudi i ruke).
Saznajte više… 


 

PowerBike Namenjen je profesionalnoj, ali i kućnoj upotrebi jer u kratkom vremenu omogućava izuzetan trening koji ne zahteva trenera.

Integrisana vibraciona tehnologija na powerBIKE-u značajno povećava udaljenost pređenu po svakom pedalnom krugu (savladava se 21% duža udaljenostpo jednom pedalnom krugu u poređenju sa drugim stacinaornim biciklima). Saznajte više…

 

  My7

Ovaj model dolazi sa ugrađenim ekranom na kome se projektuje u vidu video klipa, svaka vežba koju odaberete.

Sprava ima ugrađeno preko 1000 vežbi i 250 kompletnih trening programa zajedno sa savetima i demonstracijama virtuelnog trenera uz mogućnost kreiranja 50 jedinstvenih profila kao i mogućnost memorisanja omiljenih vežbi. Jednim pritiskom ekrana, odabrali ste svoj trening i dobili trenera. Saznajte više…

 

 Za sve potrebne informacije kontaktirajte nas preko :

studio.plate@ymail.com

tel. – 011/3611-949
Studio Plate
Deligradska 1, Slavija