Power Plate sprave

Power Plate® je sprava za vežbanje, istezanje i masažu vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. --- Power Plate studio, Vračar, Dubljanska 25, tel. 011/3611-949 i 065-291-00-22

Dodatne informacije

Power Plate  proizvodi čine Acceleration Training  vežbanje dostupno svima koji žele kompletan trening za celo telo uz manji utrošak vremena bilo u kućnim ili u komercijalnim uslovima.

Za Vaše fitness, wellness i opšte potrebe održavanja zdravlja, Power Plate proizvodi pružaju revolucionarno, manje stresno rešenje, prilagodljivo Vašim individualnim ciljevima. 

Pored stotine sporstkih i medicinskih profesionalaca u svetu, Power Plate  proizvode sada možete koristiti i Vi.

Prednosti kupovine Power Plate sprave

Power Plate kao idealna investicija u doba epidemije


Profesionalni Power Plate modeli (polovne-odlično očuvane sprave):

Model Pro6™ – cena: 4.000 evra 

Model Pro5 Air™ – cena: 3.000 evra

Model Pro5 – cena: 3.000 evra

Garancija 6 meseci.

Sve sprave su kompletno servisirane, tako da su praktično kao nove ali po ceni polovnih sprava.

U cenu je uključena garancija, dostava, edukacija i obuka u sertifikovanom Power Plate studiju ili online + gratis 12 personalnih treninga kako bi Vam dodatno i na primeru jednog mesečnog ciklusa treninga pokazali sve prednosti i benefite vibracionog treninga na Power Plate-u.

Treninzi mogu biti i online preko neke od aplikacija za video poziv.


Profesionalni Power Plate modeli (nove sprave):

Model Pro6™ – cena: 12.000 evra 

Model Pro5 Air™ – cena: 10.000 evra 

Model Pro5 – cena: 10.000 evra 

Garancija 12 meseci

__________________________________________________

Takođe se bavimo i prodajom profesionalnih polovnih sprava za teretanu, i prodajom kompletnog fitness programa.

Kontaktirajte nas za više informacija i upita preko mejla:

info@fitnes-beograd.com

Za sve potrebne informacije kontaktirajte nas i preko

tel. 065/291-00-22 ili 011/3611-949

Poznati korisnici Power Plate® sprave na: linku

__________________________________________________

 

Power Plate® pro5 AIRdaptive™ model ističe se najboljom sposobnošću prilagođavanja Vašim potrebama, sa kapacitetom od dodatnih 45kg nosivosti i tri nivoa setovanja vazdušnih jastuka koji se prilagodjavaju prema težini korisnika.

Saznajte više… 

Uz pro5 AIRdaptive™ model, Power Plate® pro5™ mašina poseduje veći broj nivoa podešavanja, kao i veću površinu vibirirajuće platforme.

Saznajte više… 

Elegantan dizajn, jednostavna setovanja za upotrebu i daljinski upravljač, čine da se Power Plate® my5™ skladno uklopi u Vaš dom ili privatnu kancelariju.

Saznajte više… 

 

Power Plate® my3™ model najprikladniji je i najekonomičniji način da Acceleration Training™ imate u kući ili stanu, bez obzira na njihovu veličinu.

Saznajte više… 

Power Plate noviteti :

 

  

Pro6  Power Plate® pro6™ sa proMOTION™ tehnologijom najnovije je tehnološko dostignuće Power Plate-a, ali za razliku od modela Pro5,  model Pro6  ima nešto slabiji frekventi opseg: od 25 do 40Hz.   Power Plate pro6™ u sebi ima integrisane Vectran kablove (proMOTION™) koji pružaju otpor i na optimalan način prenose vibracije na gornju muskulaturu (vrat, ramena, grudi i ruke).
Saznajte više… PowerBike Namenjen je profesionalnoj, ali i kućnoj upotrebi jer u kratkom vremenu omogućava izuzetan trening koji ne zahteva trenera.

Integrisana vibraciona tehnologija na powerBIKE-u značajno povećava udaljenost pređenu po svakom pedalnom krugu (savladava se 21% duža udaljenostpo jednom pedalnom krugu u poređenju sa drugim stacinaornim biciklima). 

Saznajte više…

  My7

Ovaj model dolazi sa ugrađenim ekranom na kome se projektuje u vidu video klipa, svaka vežba koju odaberete.

Sprava ima ugrađeno preko 1000 vežbi i 250 kompletnih trening programa zajedno sa savetima i demonstracijama virtuelnog trenera uz mogućnost kreiranja 50 jedinstvenih profila kao i mogućnost memorisanja omiljenih vežbi. Jednim pritiskom ekrana, odabrali ste svoj trening i dobili trenera. Saznajte više…

Za sve potrebne informacije kontaktirajte nas preko :

info@fitnes-beograd.com

tel. – 065-291-0022 ili 011/3611-949
Power Plate studio, Beograd, Vračar, Dubljanska 25