Postporodjajni program treninga na Power Plate-u

Trening na Power Plate-u je idealan da povratite straru formu i spremite za nove "obaveze i napore". Naravno kada Vam lekar odobri i kada se vi osetite spremnom za vežbanje.

Dodatne informacije

Nakon porođaja, prilično su istegnuti i oslabljeni trbušni mišići, kao i mišići svoda karlice koji se veoma teško vežbaju, te samim tim dugo ostaju slabi.

Vibracijama na Power Plate -u angažuje se 98% mišićnih vlakana,  što stimuliše i mišiće dna karlice, duboke mišiće i stabilizatore tela koje je izuzetno teško aktivirati klasičnim treningom.
Osim stomaka i karlice, akcenat se stavlja i na jačanje donjeg dela leđa, povećanje fleksibilnosti i generalno poboljšanje forme i izgleda.

Kada posle porođaja početi sa vežbanjem na Power Plate-u?

Pravo vrema za početak je peti mesec od porođaja. Ipak, u većini slučajeva moguće je i ranije krenuti sa laganim treninzima uz predhodnu konstulaciju sa lekarom. Izuzetak je porođaj carskim rezom kada je potrebno sačekati minimum šest meseci od porođaja.

Treninzi su individualno koncipirani od strane ličnog trenera.  Više o personalnim treninzima pročitajte na: linku

Ukoliko je cilj i skidanje suvišnih kilograma, Studio Plate preporučuje i angažovanje nutricioniste kako biste u što kraćem roku postigli maksimalne rezultate.   Više o ulozi i značaju nutricioniste pročitajte na: linku

Cenovnik :

  Cena  12 treninga sa ličnim trenerom : 100 evra

– 12 treninga sa ličnim trenerom + usluge nutricioniste (pregled, plan ishrane, redovne kontrole) :  120 evra _________________________________________________________________________

Cena   16 treninga sa ličnim trenerom : 120 evra

16 treninga sa ličnim trenerom + usluge nutricioniste (pregled, plan ishrane, redovne kontrole) : 140 evra

 

Pridružite nam se :