Masažna fotelja

Istraživanja medicinskog fakulteta iz Valensije, odseka za anatomiju, pokazala su da multi-masažni sistem masažnih fotelja ima veoma pozitivne reakcije na čovekov organizam. Ta su istraživanja, takođe pokazala da je ovakav tip masaže mnogo efikasniji od odmora u tradicionalnom smislu te reči, te se svakako preporučuje ljudima koji su emocionalno i psihički izloženi stresu.

Masažna fotelja predstavlja najnapredniju masažnu tehnologiju. Njene funkcije odgovaraju potrebama Vašeg tela kroz niz masažnih programa: sportskih, anti-stresnih, terapijskih i relaksirajucih masaža. Jednostavnim pritiskom na dugme možete odabrati svakodnevnu negu za svoje telo. Ovi neverovatni sistemi reprodukuju osećaj vrhunske masaže kao da ste posetili profesionalnog masera.

Pročitajte sve o masažnim tehnikama na masažnoj fotelji na linku : Masažne tehnike

Masažni program:

  • Anti stres – Obuhvata sve tačke leđa i uklanja stres.
  • Shiatsu – Preporučena dnevna upotreba za opuštanje i oporavak mišića
  • Relax – Stimuliše tačke neophodne za uklanjanje umora.
  • Dorsal – Ova masaža temeljno opušta leđne mišice u samo nekoliko minuta. Preporučuje se onima koji pate od bolova u leđima nastalih usled svakodnevnih aktivnosti.
  • Lumbar – Posebno za osobe koje provode mnogo vremena u sedećem položaju, opušta posebno donji deo kičme.
  • Sport – sa dva posebna programa od kojih jedan priprema telo za fizički napor, a drugi program opušta mišiće posle treninga.
  • Masaža vrata i ramena – Ova masaža temeljno opušta leđne mišiće u samo nekoliko minuta. Preporučuje se onima koji pate od bolova u leđima nastalih usled svakodnevnih aktivnosti.
  • Anti celulit – Osmišljen za poboljšanje protoka krvi u butinama i listovima. Stvara osecaj lakoće u nogama. Smanjuje probleme s cirkulacijom, poboljšava se razmena materija i pomaže vam da se odmorite.
  • Relaks nogu – Deluje na listove i članke, dajući osećaj ugode i udobnosti. Preporučuje se svakodnevno

Naravno po potrebi masaže se mogu kombinovati u okviru jednog masažnog seta. Svakodnevna masaža redukuje 42% vašeg stresa. Omogućuje opuštanje i odmor mišića, te suzbija nesanicu.

Pojedinačna masaža na masažnoj fotelji – cena: 400 din

Mesečni paket (12 masaža na masažnoj fotelji) – cena: 4000 din

Masažu je potrebno unapred zakazati preko telefona :
011- 3611-949