Igraonica – Cream Kids

Od sadržaja za decu izdvajamo: 3d lavirint na tri nivoa, tobogani, razne penjalice, most, skakalica… Cream Kids igraonica-kafe od sada na novoj, atraktivnijoj lokaciji : Dragoslava Srejovića br.2 . tel 065/ 81-54-001

Dodatne informacije

Nedaleko od Hale pionir u ulici Dragoslava Srejovića br.2 (ispod auto kuće Komnenović) na prostoru od 250 kvadrata, izdvojenim parkingom za 30 vozila, prostranom terasom od 300m2, okruženi zelenilom. Nudimo vam mogućnost zakupa prostora za sve vrste vaših proslava kao i prijatan predah u našem kafeu.

Igraonica raspolaže izdvojenim prostorom za igru i animaciju dece, sa 3D lavirintom i bebi kutkom, izdvojenom prostorijom za posluživanje, a u pripremi je i mini diskoteka sa karaokama.

Cream kids nudi prijatan boravak u ukusno opremljenom ambijentu našeg kafe-a uz bogatu ponudu pića sa šanka. Otvorena terasa i obezbeđen parking okruženi zelenilom u centru grada su još jedan od razloga zbog kojih nas vredi posetiti.

Nudimo vam i mogućnost zakupa kafea u sklopu koga je i terasa sa baštom, a u čijem ce udobnom ambijentu i odrasli poželeti da organizuju rođendanske proslave ili privatne zabave.

Van organizovanih dešavanja radimo kao kafe i dnevna igraonica.

Za roditelje

U letnjem periodu roditelji i gosti mogu uživati na prostranoj terasi naseg kafe-a.

Bez obzira što smo u centru grada ne morate brinuti o parkingu – Cream Kids poseduje izdvojen parking prostor za 30 vozila.

Posetite nas i van organizovanih zabava i provedite prijatno vreme u ćaskanju sa prijateljima, dok se deca zabavljaju u dnevnoj igraonici.

Dečija igraonica i cafe CREAM KIDS

Dragoslava Srejovića br.2 . tel 065/ 81-54-001 

www.creamkids.com

info@creamkids.com