Anticelulit program

Pravo je vreme za početak borbe sa celulitom. Kako..? Kombinacijom vežbi, istezanja i masaže na Power Plate-u. -- Takođe u pomoć nam "priskače" i masažna fotelja, koja nam pomaže kako u borbi protiva celulita tako i borbi protiv stresa i napetosti.

Dodatne informacije

Napad na celulit sa svih strana!

Prvi korak podrazumeva trening na Power Plate-u,  kojim poboljšavamo tonus mišića posebno onih mišićnih grupa u čijoj regiji ima najviše celulita, zatim kardio treningom na Power Plate-u smanjujemo potkožno masno tkivo, čime dobijamo vitkiji izgled nogu i celog tela.

Zatim na red dolaze istezanje uz vibracije i anti celulit masaže „kritičnih“ regija na power plate-u koje imaju za cilj da značajno pojačaju cirkulaciju, postignu efekat limfne drenaže i brzu razmenu tečnosti u organizmu.

               

Akcenat je naravno na zadnjici nogama ( posebno zadnja i unutrašnja loza, spoljna strana bedra).

Stres i napetost su takođe uzrocnici celulita. Cilj opuštanja je opuštanje celokupnog organizma, tela i duha. Opušteni mišići omogućavaju ujednačenu cirkulaciju i oslobadjanje otrovnih materija je podstaknuto.

Na kraju ali ne i najmanje važna na red dolazi ishrana, tj. pravljenje individualnog plana ishrane, koji je sastavni deo programa.

Anticelulit paket :

Anticelulit  mesečni paket u Studiju Plate podrazumeva neograničen broj  termina (trening, istezanje i masaža)  u periodu od 30 dana od dana prvog treninga.

CENA  anticelulit mesečnog paketa  (30 dana): 100 evra  – neograničen broj treninga 

Svi treninzi na Power Plate-u su individualni uz stalno prisustvo ličnog trenera.

Zakažite Vaš besplatni probni trening preko telefona: 011/ 3611-949 i 065-291-0022 ili mejla: info@personalnitreneri.rs

Saznajte koje još pogodnosti možete ostvariti uplaćivanjem paketa od 16 i više treninga: Power Plate popusti

Radno vreme Studija Plate

Studio Plate,

Tel. 011/ 3611-949 i 065-291-00-22, Dubljanska 25, Vračar