All in one

Program je namenjen podjenako ženama i muškarcima, tokom treniga se aktiviraju sve mišićne grupe. Prednost ovakvog treninga je poboljšanje tonusa i izdržljivosti svih mišića, dok se ubrzanim tempom postiže kardio efekat. All-in-1 program predstavlja idealno rešenje za sve one kojima je potreban kratak trening uz pozitivan efekat za celo telo.

Dodatne informacije

Program All in One se sastoji od vežbi za celo telo pri čemu se akcenat stavlja na velike mišićne grupe, pre svega na misiće nogu (prednja i zadnja loža), ledja, grudi i naravno stomačne misiće, a sastavni deo treninga su i izolacione vežbe za mišiće ruku, donjeg dela ledja, listove, ramena.

Saznajte prednosti

Prednost progama All in one je ta što se kružnim treningom značajno podiže stopa bazalnog metabolizma uz naravno znatno poboljšani tonus misića celog tela. Trening se sastoji od “pametno” kombinovanih statičnih i dinamičnih vežbi, kao i kombinacije visokih (high) amplituda koje proizvode vibraciju platforme od 4mm u svim pravcima i niskih (low) amlituda od 2 mm.

Na početku programa se izvode vežbe na niskoj (low) amplitudi i kod početnika se broj vibracija podešava na 30-35 vibracija u sekundi (hz), kasnije kako forma postaje bolja Power Plate se može podesiti na visoke (high) amplitude, a nakon toga kada trener uoči dodatno poboljšanje forme povećavamo i broj vibracija od 30 do 50 u sekundi. Sastavni, a mnogima i omiljeni deo programa čini istezanje i masaža na kraju treninga, jer je veoma bitno da se mišići koji su aktivirani treningom na kraju istegnu i izmasiraju na Power Plate-u.

Masaža se opet sastoji od kombinacije niskih i visokih ampilituda čime dobijamo kombinaciju dubinske i relaks masaže. Na Power Plate-u se vrši kompletna masaža nogu i ruku. Masaža ledja i vrata se odvija na masažnoj fotelji i čini sastavni deo programa All in one.

Pogledajte kako izgleda jedna od vežbi iz pakete All In One, na linku : Vežba za ramena i noge na Power Plate-u…

Cenovnik i program

Pojedinačni treninzi:

cena: 10 evra / trening

individualni rad sa trenerom

All in One program:

cena: 100 evra  = 12 treninga 

Studio Plate Vas nagrađuje za redovno treniranje i poklanja Vam 3 treninga  ukoliko paket od 12 treninga iskoristite za 30 dana (računajući od dana prvog treninga).

Cena: 120 evra = neograničen broj treninga u periodu od 30 dana

*PROMO cena: 90 evra = neograničen broj treninga u periodu od 30 dana

Individualni rad sa trenerom.

Trening u našem studiju je osmišljen da u svemu bude prilagođen baš lično Vama, za razliku od treninga u teretani koji traje oko 90 minuta i gde zbog nepoznavanja osnova treninga gubite mnogo vremena u želji da postignete željeni cilj.

Pročitajte koje su prednosti treninga na Power Plate spravi u odnosu na klasičan trening:

primena vibracionog treninga u rekraciji

rehabilitaciji

profesionalnom sportu

Uplatom bilo kog paketa, programa ili pojedinačnog termina u Studiju Plate obezbeđen Vam je trening uz ličnog trenera.

Klikom na link (ispod) pogledajte pakete, programe treninga i pogodnosti u Studiju Plate:

Paketi 

Programi treninga

Radno vreme

S poštovanjem,
Studio Plate
Dubljanska 25, Vračar

011/ 3611-949 i 065/291-00-22
info@personalnitreneri.rs