12 treninga + 12 masaža gratis

12 treninga na POWER PLATE-u + 12 masaža na masažnoj fotelji GRATIS - Studio Plate Vam osim regularnog treninga na Power Plate-u, nudi i mogućnost relaksacije na našoj profesionalnoj masažnoj fotelji.-- Studio Plate, Deligradska 1, (prekoputa McDonalds-a) Slavija

Dodatne informacije

Samo Studio plate Vam pruža mogućnost da kombinujete trening na Power Plate-u i fantastične masaže na masažnoj fotelji po jedinstvenoj ceni.

Uplatom paketa od 12 treninga dobijate i 12 masaža gratis!

U nastavku pročitajte prednosti personalnih Power Plate treninga i masažne fotelje.

Prednosti Power Plate treninga

power plate slavija

Uplatom bilo kog paketa, programa ili pojedinačnog termina u Studiju Plate obezbeđen Vam je trening uz ličnog trenera.

Prednost vibracionog treninga na Power Plate treninga, u odnosu na klasičan trening je što vibracioni trening maksimalno skraćuju vreme vežbanja ( 20 min. treninga na Power Plate-u zamenjuje 1,5 sat vežbanja u teretani) a pritom na Power Plate-u dobijamo intezivniji a samim tim i efikasniji trening za neuporedivo manje vremena.

Cena paketa od 12 treninga na Power Plate-u je identična ceni individualnog paketa (rad sa ličnim trenerom) u teretani, sa tom razlikom da u Studiju Plate imate čitav niz prednosti….

Prednosti treninga na Power Plate-u u odnosu na individualni trening u teretani:

– maksimalno skraćeno vreme treninga

– znatno skraćeno vreme potrebno za uočavanje prvih rezultata (vec posle 5 treninga se poboljšava tonus mišića)

– efikasnije istezanje uz vibracije na Power Plate-u koje ce maksimalno poboljšati fleksibilnost a istovremeno čini mišiće izduženijim i privlačnijim

– fantastična masaža na Power Plate-u, inteziteta od 30 do 50 Hz (vibracija u sekundi), i pritom možete odbrati anticelulut ili relaks masažu na Power Plate-u koja će vas potpuno opustiti, oporaviti i pripremiti za nove napore.

Za sve navedeno bi Vam u teretani bilo potrebno i do 2,5 sata ( trening 1:40 min. + istezanje 10 min. + masaža 30-45 min.)

Dok vam na POWER PLATE-u za trening, istezanje i masažu treba samo 30 minuta, a efekti su neuporedivo bolji, a pritom dobijate celu listu prednosti koje nemate kod tradicionalnog vežbanja.

Prednosti masažne fotelje

 

Prednosti masažne fotelje ćete sigurno odmah uočiti – ona Vas neće umastiti, neće Vas ogrebati, povrediti ili napraviti modricu – ona je stvorena da Vam pruži isključivo zadovoljstvo!

 

Dosadno nauljivanje, svlačenje i veliki utrošak vremena za odlazak i povratak maseru otpadaju, jer masaža sa masažnom foteljom STUDIA PLATE se bez problema uklapa u svaki raspored termina.

Možete odabrati neki od masažnih programa prema Vašim potrebama kao što su : relaksacioni, aktivacioni, vitaliti, sportski ili noćni program, a u bilo kom trenutku tokom masaže možete promeniti program i probati drugi.

Uživajte u čarima masažne fotelje koja će, masirajući istovremeno sve ključne tačke u vašem telu, za samo 10-15 minuta probuditi Vašu vitalnost i energiju.

Uplatom bilo kog paketa, programa ili pojedinačnog termina u Studiju Plate obezbeđen Vam je trening uz ličnog trenera.

Cena pojedinačnog treninga (bez popusta) je 10 evra.

Cena :

12 Power Plate treninga 

+ 12 masaža na masažnoj fotelji gratis = cena : 100 evra

Zakažite Vaš besplatni probni trening preko telefona:

011- 36 11 -949  i  065 -291- 00 22

ili mejla: info@studioplate.com

Pročitajte više o masažnim programima, istraživanjima, cenama… na linku : Masažna fotelja

Studio Plate Vam nudi mogućnost plaćanja iz dva dela.

Uplatom bilo kog paketa ili programa treninga Studio Plate Vam u saradnji sa opštom bolnicom Euromedik obezbeđuje 20% popusta na usluge nutricioniste.

Više o ponudi i popustu pogledajte na stranici: Nutricionista (Studio Plate i Euromedik)

Power Plate trening i masaža na fotelji = zategnuto telo i opušten duh

 

Pridružite nam se :

power plate popusti beograd  


Studio Plate
Deligradska 1, Slavija
011/36-11-949
065/291-00-22
info@studioplate.com